10/05/2024 10/05/2024 Σήμερα, Παρασκευή της Διακαινησίμου, ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει τα εγκαίνια του ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ζωοδόχου Πηγής, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό στον Άλιμο, και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Αντωνίου Σαμαρτζή. Ο νέος Διάκονος είναι 34 ετών και έγγαμος, πτυχιούχος...
10 Μαΐου, 2024 - 13:15

Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Παρασκευή της Διακαινησίμου, ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει τα εγκαίνια του ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ζωοδόχου Πηγής, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό στον Άλιμο, και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Αντωνίου Σαμαρτζή.

Ο νέος Διάκονος είναι 34 ετών και έγγαμος, πτυχιούχος του Προγράμματος Ιερατικών Σπουδών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, Διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής και κρατούσε ως τώρα το αριστερό αναλόγιο του Ιερού Ναού του αγίου Νικολάου στον Άλιμο.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους φίλοι και συγγενείς του νεοχειροτονηθέντος, συνέρρευσαν από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής για να συμμετάσχουν στη θεία Λειτουργία και να συμπροσευχηθούν για το νέο Διάκονο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων