15/05/2021 15/05/2021 Μέσα στο ευφρόσυνο κλίμα της Πασχάλιας περιόδου, σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου, Απόδοση της εορτής του αποστόλου Θωμά, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Παλαιού Φαλήρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών χειροτόνησε εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο του Ι. Ναού π. Χαράλαμπο Λώλο. Ο π. Χαράλαμπος είναι 30 ετών, έγγαμος, πατέρας ενός τέκνου και...
15 Μαΐου, 2021 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2021 - 19:04

Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης

Μέσα στο ευφρόσυνο κλίμα της Πασχάλιας περιόδου, σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου, Απόδοση της εορτής του αποστόλου Θωμά, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Παλαιού Φαλήρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών χειροτόνησε εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο του Ι. Ναού π. Χαράλαμπο Λώλο.

Ο π. Χαράλαμπος είναι 30 ετών, έγγαμος, πατέρας ενός τέκνου και πρωτότοκος υιός του π. Ταξιάρχου Λώλου (εφημερίου του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου). Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και είναι φοιτητής του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο νέος Πρεσβύτερος πρόκειται να υπηρετήσει στην Ενορία αγίας Βαρβάρας Παλαιού Φαλήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων