19/12/2018 19/12/2018 Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Αντιρρίου επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο για να του πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, όπως ψάλλονται στα Δωδεκάνησα, και ένα τραγούδι της Πρωτοχρονιάς. Μία μαθήτρια ως εκπρόσωπος του Σχολείου προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στον Σεβασμιώτατο, συνοδευόμενο με παιδικές ευγενικές ευχές. Τούς μαθητές...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 22:02

Τα πρώτα κάλαντα άκουσε ο Μητρ. Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Τα πρώτα κάλαντα άκουσε ο Μητρ. Ναυπάκτου

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Αντιρρίου επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο για να του πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, όπως ψάλλονται στα Δωδεκάνησα, και ένα τραγούδι της Πρωτοχρονιάς. Μία μαθήτρια ως εκπρόσωπος του Σχολείου προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στον Σεβασμιώτατο, συνοδευόμενο με παιδικές ευγενικές ευχές.

Τούς μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αριστείδης Λουκόπουλος και οι Εκπαιδευτικοί Θεοδώρα Ρέλλου, Πηνελόπη Κουτσούκου καί Βασιλική Ανδρεοπούλου.

Για ένα ημίωρο περίπου τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως γέμισαν παιδικές φωνές. Ηταν τα πρώτα κάλαντα πού ακούστηκαν εφέτος στην Ιερά Μητρόπολη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων