28/04/2023 28/04/2023 Απονεμήθηκαν χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, από το Ίδρυμα «Γαβριήλ Οικονόμου» τα βραβεία με χρηματικά ποσά σε μαθητές που πρώτευσαν στις τάξεις τους κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος 2021-22. Οι μαθητές και φοιτητές παρέλαβαν από τον Πρόεδρο των Ιδρυμάτων, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και τον Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Ναυπάκτου, κ. Βασίλειο Γκίζα,...
28 Απριλίου, 2023 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 11:46

Απονομή Βραβείων Ιδρύματος «Γαβριήλ Οικονόμου»

Διαδώστε:
Απονομή Βραβείων Ιδρύματος «Γαβριήλ Οικονόμου»

Απονεμήθηκαν χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, από το Ίδρυμα «Γαβριήλ Οικονόμου» τα βραβεία με χρηματικά ποσά σε μαθητές που πρώτευσαν στις τάξεις τους κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος 2021-22.

Οι μαθητές και φοιτητές παρέλαβαν από τον Πρόεδρο των Ιδρυμάτων, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και τον Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Ναυπάκτου, κ. Βασίλειο Γκίζα, το σχετικό οικονομικό αντίτιμο μετά την έγκριση των σχετικών αποφάσεων των Διοικητικών τους Συμβουλίων από την Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Δήμαρχος Ναυπάκτου εύχήθηκαν στους μαθητές και φοιτητές υγεία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Τα βραβεία έλαβαν:

  1. Φράγκος Νικόλαος του Σταύρου
  2. Μυλωνάς Άγγελος του Ευαγγέλου
  3. Μανιτάρας Ευθύμιος του Παναγιώτου
  4. Ζαρνομήτρος Μάριος του Γεωργίου
  5. Μίχος Δημοσθένης του Ευαγγέλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων