21/04/2021 21/04/2021 Απονεμήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και με όλα τα απαραίτητα μέτρα, και σε συνέχεια παλαιότερης σχετικής ανακοίνωσης, οι υποτροφίες και τα βραβεία σε μαθητές που πρώτευσαν στις τάξεις τους κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος και φοιτητές που είσήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε αυτά...
21 Απριλίου, 2021 - 18:46

Απονομή Υποτροφιών και Βραβείων από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Απονομή Υποτροφιών και Βραβείων από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Απονεμήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και με όλα τα απαραίτητα μέτρα, και σε συνέχεια παλαιότερης σχετικής ανακοίνωσης, οι υποτροφίες και τα βραβεία σε μαθητές που πρώτευσαν στις τάξεις τους κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος και φοιτητές που είσήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε αυτά με ικανοποιητική επίδοση.

Οι μαθητές και φοιτητές παρέλαβαν από τον Πρόεδρο των Ιδρυμάτων Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και τον Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Ναυπακτίας, κ. Βασίλειο Γκίζα, το σχετικό οικονομικό αντίτιμο μετά την έγκριση των σχετικών αποφάσεων των Διοικητικών τους Συμβουλίων από την Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Πρόκειται για τα Ιδρύματα: Δ. & Β. Παπαχαραλάμπους, Α. Τσάρα, Γ. Οικονόμου και Α. Κοζώνη.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας ευχήθηκαν για ακόμη μία φορά στους μαθητές και φοιτητές υγεία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργή σήμερα η πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι εφέτος το ποσόν που δόθηκε για υποτροφίες και βοηθήματα από τα Ιδρύματα και Κληροδοτήματα της Ναυπακτίας ανήλθε στα 52.900 ευρώ, και μαζί με τις επιχορηγήσεις του Παπαχαραλαμπείου Ιδρύματος ανήλθε στο συνολικό ποσόν των 56.300 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων