26/02/2022 28/02/2022 Το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με το TRINITAS TV, διοργανώνουν «e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και το TRINITASTV» , με θέμα: «Η σημασία της αληθινής Αγάπης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 20:00 (Ώρα Ελλάδος). Την διαδικτυακή Σύναξη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 - 4:37

Αύριο η Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Αύριο η Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με το TRINITAS TV, διοργανώνουν «e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και το TRINITASTV» , με θέμα: «Η σημασία της αληθινής Αγάπης», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 20:00 (Ώρα Ελλάδος).

Την διαδικτυακή Σύναξη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv), ενώ θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα ρουμανικά.

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Σύναξη στις σελίδες μας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων