29/06/2021 29/06/2021 Με αφορμή την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, αφού τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Γοργοεπηκόου Ναυπάκτου, κήρυξε το θείο λόγο, μιλώντας για την αφιέρωση στον Χριστό και τη μοναχική ζωή. Ακούστε το κήρυγμα:  Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή Αρχιερατική Θεία...
29 Ιουνίου, 2021 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 17:59

Εορτή Πρωτοκορυφαίων στο Ησυχαστήριο της Γοργοεπηκόου Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Εορτή Πρωτοκορυφαίων στο Ησυχαστήριο της Γοργοεπηκόου Ναυπάκτου

Με αφορμή την εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, αφού τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ησυχαστήριο της Γοργοεπηκόου Ναυπάκτου, κήρυξε το θείο λόγο, μιλώντας για την αφιέρωση στον Χριστό και τη μοναχική ζωή.

Ακούστε το κήρυγμα:

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων