18/04/2022 18/04/2022 Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Ύπατο Κυβερνήτη της AHEPA κ. Jimmy Kokotas στη Ναύπακτο, με τη συνοδεία του Κυβερνήτη Ελλάδος, κ. Κώστα Βαρσάμη και του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Μητρόπουλο Ιωάννη. Ο κ. Κόκκοτας που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή, συναντήθηκε με το Δ.Σ και μέλη του Τμήματος AHEPA Hj-18 “Lepanto” και ενημερώθηκε για...
18 Απριλίου, 2022 - 15:12

Επίσκεψη του Ύπατου Κυβερνήτη AHEPA στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ύπατου Κυβερνήτη AHEPA στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Ύπατο Κυβερνήτη της AHEPA κ. Jimmy Kokotas στη Ναύπακτο, με τη συνοδεία του Κυβερνήτη Ελλάδος, κ. Κώστα Βαρσάμη και του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Μητρόπουλο Ιωάννη.

Ο κ. Κόκκοτας που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή, συναντήθηκε με το Δ.Σ και μέλη του Τμήματος AHEPA Hj-18 “Lepanto” και ενημερώθηκε για το σχεδιασμό της δράσης τους το έτος που διανύουμε.

Εν συνεχεία από κοινού επισκέφθηκαν το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και εκτέθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό καθώς και του πολύτιμου ρόλου της εκκλησίας διαχρονικά.

Ο Σεβασμιότατος κ. Ιερόθεος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για τη δράση της AHEPA παγκοσμίως αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Τέλος συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων