22/04/2020 22/04/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος την Τρίτη της Διακαινησίμου έδωσε συνέντευξη στον κ. Γιάννη Κοργιαλά του Ναυπακτιακού διαδικτυακού καναλιού Nafpaktia News. Ο Σεβασμιώτατος απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου μίλησε για την διακονία της εκπροσωπήσεως της Ιεράς Συνόδου στις 75 εμφανίσεις του στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα, σε...
22 Απριλίου, 2020 - 22:23

Για το διακόνημα της εκπροσωπήσεως της Ιεράς Συνόδου μίλησε ο Μητρ. Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Για το διακόνημα της εκπροσωπήσεως της Ιεράς Συνόδου μίλησε ο Μητρ. Ναυπάκτου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος την Τρίτη της Διακαινησίμου έδωσε συνέντευξη στον κ. Γιάννη Κοργιαλά του Ναυπακτιακού διαδικτυακού καναλιού Nafpaktia News.

Ο Σεβασμιώτατος απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου μίλησε για την διακονία της εκπροσωπήσεως της Ιεράς Συνόδου στις 75 εμφανίσεις του στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα, σε 16 ημέρες μέσα στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή και την Μεγάλη Εβδομάδα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για τον τρόπο που ενημέρωνε τους δημοσιογράφους για τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς και για τον φόβο του θανάτου που επηρεάζει τους ανθρώπους και τις αντιδράσεις τους. Περάτωσε δε την συνέντευξή του με τα μηνύματα που μπορούμε να λάβουμε από την πανδημία αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων