01/05/2020 01/05/2020 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε χθες Πέμπτη 30 Απριλίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στον στον Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, που το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει να την εκπροσωπεί στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα σε σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες της Διαρκούς Ιεράς...
01 Μαΐου, 2020 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2020 - 14:00

Η αναφορά της ΔΙΣ στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Η αναφορά της ΔΙΣ στο Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε χθες Πέμπτη 30 Απριλίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στον στον Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, που το τελευταίο διάστημα είχε αναλάβει να την εκπροσωπεί στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα σε σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, ο οποίος σε κρίσιμη εποχή ανέλαβε το υψηλό διακόνημα του εκπροσώπου Αυτής προς τα Μέσα Γενικής Ενημερώσεως και με απόλυτο σεβασμό προς το συνοδικό πολίτευμα της Εκκλησίας, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευγένεια, νηφαλιότητα, θεολογική γνώση και με την εν γένει μόρφωση και παιδεία που διαθέτει, έφερε επιτυχώς εις πέρας».

Ο Σεβασμιώατος είχε παραχωρήσει συνέντευξη και στο Πρακτορείο μας και στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη όπου, μεταξύ άλλων, είχε δώσει διευκρινήσεις σχετικά με τη συμμετοχή των πιστών στις ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων