20/04/2020 20/04/2020 Την Κυριακή του Πάσχα, κατά τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, απευθυνόμενος προς τους θεατές που παρακολουθούσαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους και τις οθόνες των υπολογιστών, μίλησε αυθόρμητα, χωρίς κάποια προετοιμασία, για το καινό, άγιο και μυστικό Πάσχα. Παρουσιάζοντας πτυχές της θεολογίας της Εκκλησίας...
20 Απριλίου, 2020 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 17:51

Μητροπολίτης Ναυπάκτου: “Πάσχα καινό, άγιο, μυστικό”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ναυπάκτου: “Πάσχα καινό, άγιο, μυστικό”

Την Κυριακή του Πάσχα, κατά τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, απευθυνόμενος προς τους θεατές που παρακολουθούσαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους και τις οθόνες των υπολογιστών, μίλησε αυθόρμητα, χωρίς κάποια προετοιμασία, για το καινό, άγιο και μυστικό Πάσχα.

Παρουσιάζοντας πτυχές της θεολογίας της Εκκλησίας μας για το Πάσχα, στήριξε και τους πιστούς, λέγοντάς τους ότι όταν θυμιάτισε όλο τον Ναό, δεν θυμιάτιζε άδεια καθίσματα, αλλά τους αγίους των τοιχογραφιών και τους πιστούς που έχουν ο καθένας την δική του θέση στην Εκκλησία, όταν είναι και σωματικά παρόντες, και γενικά πως πρέπει να βλέπουμε το βάθος της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων