24/07/2020 24/07/2020 Η Ιερά Μητρόπολή Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου αφιερώνει μία Κυριακή του καλοκαιριού στους αποδήμους αδελφούς μας  Εφέτος, ορίστηκε η Κυριακή 26η Ιουλίου και στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου, ημέρα πανηγύρεως του Ναού, θα τελεσθή Αρχιερατική θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και τρισάγιου υπέρ των αποδήμων Ναυπακτίων. Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθή στην...
24 Ιουλίου, 2020 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 20:30

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Η Ιερά Μητρόπολη αφιερώνει Κυριακή στους Αποδήμους

Διαδώστε:
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Η Ιερά Μητρόπολη αφιερώνει Κυριακή στους Αποδήμους

Η Ιερά Μητρόπολή Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου αφιερώνει μία Κυριακή του καλοκαιριού στους αποδήμους αδελφούς μας 

Εφέτος, ορίστηκε η Κυριακή 26η Ιουλίου και στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου, ημέρα πανηγύρεως του Ναού, θα τελεσθή Αρχιερατική θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και τρισάγιου υπέρ των αποδήμων Ναυπακτίων.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθή στην χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού covid 19 δεν θα γίνη η καθιερωμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση προς τιμήν τους.

“Καλούμε όλους τους αποδήμους που παραθερίζουν στην Μητροπολιτική μας περιφέρεια, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως και να προσέλθουν την Κυριακή 26 Ιουλίου, το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων