29/01/2023 29/01/2023 Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος ευλόγησε και έκοψε βασιλόπιτες στο 30 Γυμνάσιο, στο Κέντρο Υγείας και στην Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου. Βασιλόπιτα 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου Το πρωί της 26ης Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 12:09

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου ευλόγησε και έκοψε βασιλόπιτες στην Ναύπακτο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου ευλόγησε και έκοψε βασιλόπιτες στην Ναύπακτο

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος ευλόγησε και έκοψε βασιλόπιτες στο 30 Γυμνάσιο, στο Κέντρο Υγείας και στην Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου.

Βασιλόπιτα 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου

Το πρωί της 26ης Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή του Σχολείου κ. Χρήστου Ιωάννου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και στους καθηγητές τους και απευθυνόμενος στα παιδιά επεσήμανε ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνονται στη ζωή μας, και ότι τα χρόνια του Γυμνασίου για κάθε παιδί αποτελούν μία ευκαιρία, ώστε να λάβουν τα εφόδια για τη μετέπειτα εξέλιξη στη ζωή τους.

Κατόπιν στο Γραφείο των καθηγητών είχε μία συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς για διάφορα θέματα.

Βασιλόπιτα στο Κέντρο Υγείας

Το απόγευμα της 28ης Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου κατόπιν προσκλήσεως της διευθύντριας του Κέντρου κ. Μουσγά.

Στη σύντομη ομιλία του ο ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε υγεία κατ’άμφω, δηλαδή σωματική, ψυχική και πνευματική, αφού αυτά συνδέονται μεταξύ τους.

Η σωματική αρρώστια, όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, είναι ένα κρίσιμο σημείο για κάθε άνθρωπο που οδηγεί σε μία ιδιαίτερη ψυχική κατάσταση και ενδεχομένως σε ψυχικό πρόβλημα. Ακόμη, οι ασθενείς πολλές φορές οδηγούνται σε υπαρξιακά θέματα και αυτό οι γιατροί πρέπει να το λαμβάνουν υπόψη τους και να ενεργούν κατάλληλα.

Κατέληξε ότι ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος έλεγε ότι στην Βασιλειάδα του Μεγάλου Βασιλείου «η νόσος φιλοσοφείται».

Η Διευθύντρια κ. Μουσγά τέλος ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν κατά την πανδημία , τον Σεβασμιώτατο για την στήριξη που τους παρείχε και τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Β. Γκίζα.

Βασιλόπιτα της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος το βράδυ του Σαββάτου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου σε γνωστό κέντρο της περιοχής.

Στο σύντομο λόγο του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, είπε ότι για την καλή ψαλμωδία και το καλό τραγούδι πρέπει να έχουμε καλή φωνή, καλή ψυχική κατάσταση και καλή τεχνική. Τέλος ευχήθηκε στη Χορωδία καλές εκτελέσεις.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων