29/10/2021 29/10/2021 Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. αρχίζουν οι εσπερινές ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου προς τους Χριστιανούς του Ποιμνίου του, οι οποίες θα πραγματοποιούνται, όπως κάθε χρόνο, κάθε Δευτέρα. Και φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης πανδημίας, οι ομιλίες θα γίνονται...
29 Οκτωβρίου, 2021 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2021 - 14:00

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου αρχίζει τα «Μαθήματα της Δευτέρας»

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου αρχίζει τα «Μαθήματα της Δευτέρας»

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. αρχίζουν οι εσπερινές ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου προς τους Χριστιανούς του Ποιμνίου του, οι οποίες θα πραγματοποιούνται, όπως κάθε χρόνο, κάθε Δευτέρα.

Και φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης πανδημίας, οι ομιλίες θα γίνονται διαδικτυακά. Θα μεταδίδονται δηλαδή από διεύθυνση του YouTube, διαφορετική κάθε Δευτέρα, η οποία θα αποστέλλεται (όπως πέρυσι) σε όσους το επιθυμούν. Οι διαδικτυακές ομιλίες του Σεβασμιωτάτου είναι ανοικτές, όπως ήταν οι ομιλίες που γίνονταν διά ζώσης στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεώς μας στην Ναύπακτο, και μπορούν να τις παρακολουθούν όσοι το επιθυμούν, δηλώνοντας την συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) [email protected].

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) μπορούν οι συμμετέχοντες σ’ αυτές τις διαδικτυακές συνάξεις να στέλνουν τις ερωτήσεις τους. Επίσης, μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στον αριθμό 6948518638 είτε τηλεφωνικά είτε με sms.

Αυτοί που δήλωσαν την επιθυμία της συμμετοχής τους πέρυσι, δεν χρειάζεται να κάνουν πάλι δήλωση. Ισχύει η περσινή.

Οι ομιλίες αυτές –«Τα μαθήματα της Δευτέρας»– όπως τις χαρακτηρίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος, είναι σημαντικές ευκαιρίες για μύηση στα ενδότερα της ορθόδοξης εκκλησιαστικής ζωής, λόγω του ότι θεμελιώνουν την ποιμαντική του σύγχρονου ανθρώπου στην ορθόδοξη θεολογία και την θεολογία στην θεραπευτική ασκητική της φιλοκαλίας, στον ορθόδοξο ησυχασμό.

Από την Δευτέρα, λοιπόν, 1 Νοεμβρίου 2021, όσοι πιστοί προσέλθετε στα διαδικτυακά «Μαθήματα της Δευτέρας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων