15/03/2022 15/03/2022 Στην απαντητική επιστολή του στο ευχετήριο γράμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου για τα γενέθλιά του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στα γεγο­νότα στην Ουκρανία, στο αίμα που χύνεται από τον πόλεμο και ζήτησε πνευματική εγρήγορση, βαθεία περισυλλογή και αδιάλειπτη προσευχή υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου, και κατά...
15 Μαρτίου, 2022 - 16:26

Πατριαρχική επιστολή στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου για «Το κοχλάζον αίμα στον Δνείπερο»

Διαδώστε:
Πατριαρχική επιστολή στον Μητροπολίτη Ναυπάκτου για «Το κοχλάζον αίμα στον Δνείπερο»

Στην απαντητική επιστολή του στο ευχετήριο γράμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου για τα γενέθλιά του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναφέρθηκε στα γεγο­νότα στην Ουκρανία, στο αίμα που χύνεται από τον πόλεμο και ζήτησε πνευματική εγρήγορση, βαθεία περισυλλογή και αδιάλειπτη προσευχή υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου, και κατά πρώτον υπέρ της άνωθεν ειρήνης.

Ο Σεβασμιώτατος παραθέτει το Πατριαρχικό Γράμμα ως πολύ εκφραστικό:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων