29/09/2020 29/09/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου διοργανώνει το ΣΤ΄ Θεολογικό Συνέδριό της, στο Πνευματικό της Κέντρο, στην Ναύπακτο, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, με γενικό θέμα: «Άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης, βίος, έργο και θεολογία». Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθή με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Τα υγεινομικά μέτρα ισχύουν και για την...
29 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2020 - 21:27

ΣΤ΄ Θεολογικό Συνέδριο και η Εορτή του Μητροπολίτου Ναυπάκτου

Διαδώστε:
ΣΤ΄ Θεολογικό Συνέδριο και η Εορτή του Μητροπολίτου Ναυπάκτου

Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου διοργανώνει το ΣΤ΄ Θεολογικό Συνέδριό της, στο Πνευματικό της Κέντρο, στην Ναύπακτο, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, με γενικό θέμα: «Άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης, βίος, έργο και θεολογία».

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθή με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Τα υγεινομικά μέτρα ισχύουν και για την εορτή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιεροθέου, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα:

1. Το Θεολογικό Συνέδριο (Σάββατο 3 Οκτωβρίου, ώρες 09.00-13.30) θα είναι διαδικτυακό, δηλαδή θα μεταδοθή απευθείας από το διαδίκτυο, ενώ στην Αίθουσα θα παρευρίσκονται οι εισηγητές και ελάχιστος αριθμός ατόμων, κατόπιν προσκλήσεως.

Η απευθείας μετάδοση θα γίνη από το διαδικτυακό κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου (http://parembasis.gr, και στον σύνδεσμο http://www.youtube.com/user/parembasis/live) και την σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο facebook .

Οι θεατές μπορούν να θέτουν ερωτήματα σχετικά με τις εισηγήσεις στο email: [email protected], και με sms στο τηλέφωνο: 6948 518 638.

2. Ο Εσπερινός και η θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ιεροθέου, θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Σάββατο απόγευμα (6.00 μμ) και Κυριακή πρωί με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν για τους Ιερούς Ναούς, και θα μεταδοθούν επίσης από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος δεν θα εορτάση εφέτος την ονομαστική του εορτή, πέραν του Εσπερινού και της θείας Λειτουργίας που θα τελέση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων