15/02/2023 15/02/2023 Τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος, ευρισκόμενος στην Ναύπακτο για την παρουσίαση του Βιβλίου που έγραψε μαζί με τον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου: «Η Μικρασιατική Καταστροφή, 50 ερωτήματα και απαντήσεις». Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον...
15 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2023 - 8:21

Συνάντηση Μητροπολίτη Ναυπάκτου με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ναυπάκτου με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο

Τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος, ευρισκόμενος στην Ναύπακτο για την παρουσίαση του Βιβλίου που έγραψε μαζί με τον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου: «Η Μικρασιατική Καταστροφή, 50 ερωτήματα και απαντήσεις».

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τον κ. Συρίγο διάφορα θέματα της επικαιρότητος.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Σεβασμιώτατος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου των κυρίων Συρίγου και Χατζηβασιλείου, την οποία οργάνωσαν με πολύ επιτυχία το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου, το καφεβιβλιοπωλείο Adagio II και οι εκδόσεις Πατάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων