20/01/2023 20/01/2023 Το πρωί της 20ης Ιανουαρίου 2023  ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος επισκέφθηκε το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου, κατόπιν προσκλήσεως, όπου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους εργαζόμενους. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά και προσωπική ειρήνη στον καθένα που εργάζεται σε αυτό. Είπε ακόμη ότι στο εκκλησιαστικό δίκαιο υπάρχει η ακρίβεια και η οικονομία...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 17:06

Την βασιλόπιτα στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου έκοψε ο Μητροπολίτης Ιερόθεος

Διαδώστε:
Την βασιλόπιτα στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου έκοψε ο Μητροπολίτης Ιερόθεος

Το πρωί της 20ης Ιανουαρίου 2023  ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος επισκέφθηκε το Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου, κατόπιν προσκλήσεως, όπου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα για τους εργαζόμενους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά και προσωπική ειρήνη στον καθένα που εργάζεται σε αυτό.

Είπε ακόμη ότι στο εκκλησιαστικό δίκαιο υπάρχει η ακρίβεια και η οικονομία στην δικαιοσύνη.

Έτσι και στην απονομή της δικαιοσύνης θα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος μέσα στα πλαίσια που ορίζει, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία και ειρήνη μεταξύ των πολιτών.

Ευχήθηκε ακόμη να μεταφερθεί το Ειρηνοδικείο, όσο πιο γρήγορα γίνεται στο δικό του κτίριο και γι’ αυτό το θέμα έγινε σχετική συζήτηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλειο Γκίζα, τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου- Ναυπάκτου κ. Χρήστο Παΐσιο και την ειρηνοδίκη Ναυπάκτου.

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων