29/09/2021 29/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου διοργανώνει το Ζ΄ Θεολογικό Συνέδριό της, στο Πνευματικό της Κέντρο, στην Ναύπακτο, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, με γενικό θέμα: «Η Εκκλησιαστική Παράδοση στα κείμενα και τα έργα των Πρωτεργατών της Ανεξαρτησίας του 1821». Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα....
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2021 - 14:28

Το Ζ΄ Θεολογικό Συνέδριο και η εορτή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Το Ζ΄ Θεολογικό Συνέδριο και η εορτή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου διοργανώνει το Ζ΄ Θεολογικό Συνέδριό της, στο Πνευματικό της Κέντρο, στην Ναύπακτο, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, με γενικό θέμα: «Η Εκκλησιαστική Παράδοση στα κείμενα και τα έργα των Πρωτεργατών της Ανεξαρτησίας του 1821».

Λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Συγκεκριμένα:

1. Το Θεολογικό Συνέδριο (Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ώρες 09.00-13.30) θα είναι διαδικτυακό, δηλαδή θα μεταδοθεί απευθείας από το διαδίκτυο, ενώ στην Αίθουσα θα παρευρίσκονται οι εισηγητές και ελάχιστος αριθμός ατόμων, κατόπιν προσκλήσεως.

Η απευθείας μετάδοση θα γίνει από όλα τα μέσα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου:

–Το διαδικτυακό κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως: https://www.youtube.com/user/parembasis/live
–την Ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως: https://parembasis.gr
–το facebook της Ι. Μητροπόλεως: https://www.facebook.com/holy.metropolis.nafpaktos

και τα μέσα ενημέρωσης της Ιεράς Συνόδου.

Οι ακροατές μπορούν να θέτουν ερωτήματα σχετικά με τις εισηγήσεις στο email: [email protected], και με sms στο τηλέφωνο: 6948 518 638.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

2. Ο Εσπερινός και η θεία Λειτουργία της Κυριακής 3 Οκτωβρίου, κατά την οποία θα μεταφερθεί η εορτή του Σεβασμιωτάτου θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Σάββατο απόγευμα (6.00μμ) και Κυριακή πρωί, με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν για τους Ιερούς Ναούς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος δεν θα εορτάσει εφέτος την ονομαστική του εορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων