12/11/2018 12/11/2018 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην «Ενορία των πολυτέκνων», στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στη Σταυρούπολη την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Στην Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, , πλαισιούμενος από τους πατέρες του Ναού και από δύο Γεωργιανούς ιεροδιακόνους, οι οποίοι πραγματοποιούν σπουδές στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και φιλοξενούνται από τη Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος διηγήθηκε...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 13:19

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγ. Λουκά Σταυρούπολης (βίντεο)

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγ. Λουκά Σταυρούπολης (βίντεο)

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην «Ενορία των πολυτέκνων», στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στη Σταυρούπολη την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Στην Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, , πλαισιούμενος από τους πατέρες του Ναού και από δύο Γεωργιανούς ιεροδιακόνους, οι οποίοι πραγματοποιούν σπουδές στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και φιλοξενούνται από τη Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος διηγήθηκε με γλαφυρότητα την Ευαγγελική Περικοπή του Καλού Σαμαρείτη και προσδιόρισε με σαφήνεια ποιος είναι ο «πλησίον», ο αποδέκτης δηλαδή της αγαπητικής συμπεριφοράς μας και της θυσιαστικής διακονίας μας. «Η αγάπη είναι η Εικόνα του Σταυρού» είπε ο Σεβασμιώτατος επισφραγίζοντας το λόγο Του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων