01/12/2018 01/12/2018 Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πενταλόφου, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.   Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Παύλος Καγιανίκος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή, στο έργο και στη δράση του μεγάλου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, καταλήγοντας...
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:54

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πενταλόφου

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πενταλόφου

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πενταλόφου, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

 

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Παύλος Καγιανίκος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή, στο έργο και στη δράση του μεγάλου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, καταλήγοντας και παραδίδοντας και αυτός την ψυχή του στον Διδάσκαλό του με σταυρικό θάνατο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων