06/11/2018 06/11/2018 Μια όμορφη συναυλία παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018, στην κεντρική αίθουσα Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών. Η συναυλία που είχε τον τίτλο «Ειρήνης Ωδές», συνιστούσε έναν ύμνο στην πανανθρώπινη αξία της ειρήνης. Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν η Σέρβικη Χορωδία διεθνούς φήμης “BRANKO” και η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως...
06 Νοεμβρίου, 2018 - 10:20

“Ειρήνης Ωδές” (βίντεο)

Διαδώστε:
“Ειρήνης Ωδές” (βίντεο)

Μια όμορφη συναυλία παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018, στην κεντρική αίθουσα Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών. Η συναυλία που είχε τον τίτλο «Ειρήνης Ωδές», συνιστούσε έναν ύμνο στην πανανθρώπινη αξία της ειρήνης. Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν η Σέρβικη Χορωδία διεθνούς φήμης “BRANKO” και η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος».

Η χορωδία Βranko κατέπληξε το ακροατήριό της με την ποιότητα των τραγουδιών της, την άψογη εκτέλεση και την καλλιτεχνική της δεξιοτεχνία, ενώ η Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως ενθουσίασε το κοινό με την απόδοση τραγουδιών που ήταν απαύγασμα του ελληνικού πνεύματος.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο π. Ελευθέριος Κουτσαυτάκης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, στη σύντομη προσλαλιά του, αναφέρθηκε στο ανεκτίμητο αγαθό της Ειρήνης και στον πολυεπίπεδο αγώνα που απαιτείται για τα διαφύλαξή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων