09/12/2018 09/12/2018 Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε τις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών, την ανδρική και την γυναικεία πτέρυγα καθώς και όσους είναι ενταγμένοι στο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, ξεκινώντας έτσι τις ποιμαντικές του επισκέψεις ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων.   Στην...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:42

Θεία Λειτουργία στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας επισκέφθηκε τις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών, την ανδρική και την γυναικεία πτέρυγα καθώς και όσους είναι ενταγμένοι στο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, ξεκινώντας έτσι τις ποιμαντικές του επισκέψεις ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων.

 

Στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου εντός των Φυλακών, συμμετείχαν αρκετοί τρόφιμοι για να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων από τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, προσέφερε δώρα καθώς και γλυκά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων