22/01/2019 22/01/2019 Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για το νέο έτος στην φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως. Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Σύγχρονη θεώρηση της θεολογίας του...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 13:54

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για το νέο έτος στην φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Σύγχρονη θεώρηση της θεολογίας του Γάμου». Μετά την εμπεριστατωμένη εισήγηση του πατρός Βασιλείου, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του νέου έτους και, ευχήθηκε σε όλους τους πατέρες καλή, ευλογημένη, δημιουργική και πνευματικά καρποφόρα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων