21/09/2018 11/10/2018 Ξεκίνησε η καινούρια ιεραποστολική χρονιά 2018-2019 με ιερατική σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις στο «Ευλογημένο Καταφύγιο – Άξιον Εστί» στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου. Οι 110 προσελθόντες Πατέρες της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, είχαν κατ’ αρχάς την ευκαιρία – με συμμάχους τον καλό καιρό, τα στελέχη και τις κυρίες που διακονούσαν – να πάρουν το...
21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:05

Ι.Μ. Νεαπόλεως: 1η Φθινοπωρινή Ιερατική Σύναξη στη Μακρυνίτσα

Διαδώστε:
Ι.Μ. Νεαπόλεως: 1η Φθινοπωρινή Ιερατική Σύναξη στη Μακρυνίτσα

Ξεκίνησε η καινούρια ιεραποστολική χρονιά 2018-2019 με ιερατική σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις στο «Ευλογημένο Καταφύγιο – Άξιον Εστί» στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου.

Οι 110 προσελθόντες Πατέρες της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, είχαν κατ’ αρχάς την ευκαιρία – με συμμάχους τον καλό καιρό, τα στελέχη και τις κυρίες που διακονούσαν – να πάρουν το πρωινό τους στην πλατεία της Τραπεζαρίας και να ξεναγηθούν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα στους διάφορους χώρους της Κατασκήνωσης.


Στον χώρο του Προσευχηταρίου ενημερώθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για όλα όσα μεσολάβησαν στο διάστημα που ακολούθησε την τελευταία ιερατική σύναξη, για την επιτυχή λειτουργία των Κατασκηνώσεων και τις πανηγύρεις, τα θυρανοίξια, τις χειροτονίες και τις προαγωγές, να πάρουν λεπτομερείς οδηγίες για το ποιμαντικό έργο του νέου Ιεραποστολικού έτους και να ενημερωθούν για όσα θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα, με πρώτο την επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολή μας.

Στη συνέχεια είχαν όλοι την ευκαιρία να παρακαθήσουν σε πλούσιο γεύμα και να ψυχαγωγηθούν από την ορχήστρα και τα στελέχη του νεανικού έργου των Κατασκηνώσεων.
Με πλούσιες τις εμπειρίες και δώρα αναχώρησαν για τις ενορίες τους ευχόμενοι Καλή Ιεραποστολική Χρονιά!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων