26/11/2018 26/11/2018 Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Μητρόπολης η κ. Αβραμίδου Αθηνά , Οικογενειακή Γιατρός, ανέπτυξε το θέμα «Aυχενικό σύνδρομο». Η γιατρός με εξαιρετική μεταδοτικότητα και επιστημονική επάρκεια παρουσίασε τα αίτια, τα συμπτώματα και τον τρόπο αντιμετώπισης του αυχενικού συνδρόμου, το οποίο καταπονεί πλήθος κόσμου.     Η επόμενη διάλεξη, η οποία θα...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 12:36

Ομιλία για το «Aυχενικό σύνδρομο» στην Μητρόπολη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Ομιλία για το «Aυχενικό σύνδρομο» στην Μητρόπολη Νεαπόλεως

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Μητρόπολης η κ. Αβραμίδου Αθηνά , Οικογενειακή Γιατρός, ανέπτυξε το θέμα «Aυχενικό σύνδρομο».

Η γιατρός με εξαιρετική μεταδοτικότητα και επιστημονική επάρκεια παρουσίασε τα αίτια, τα συμπτώματα και τον τρόπο αντιμετώπισης του αυχενικού συνδρόμου, το οποίο καταπονεί πλήθος κόσμου.

 

 

Η επόμενη διάλεξη, η οποία θα συνδυαστεί και με την κοπή της βασιλόπιτας από το Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα, προγραμματίζεται, πρώτα ο Θεός, για τις 19 Ιανουαρίου 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων