28/12/2018 28/12/2018 Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγ. Στεφάνου στην Εξοχή, τον οποίο είχαν κατακλύσει οι πιστοί που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Πρωτομάρτυρα Αρχιδιάκονο του Χριστού άγιο Στέφανο. Ο Σεβασμιώτατος σκιαγράφησε με γλαφυρό τρόπο την προσωπικότητα του Αγ. Στεφάνου του οποίου...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2018 - 19:52

Πανηγύρισε ο Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Εξοχής

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Εξοχής

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγ. Στεφάνου στην Εξοχή, τον οποίο είχαν κατακλύσει οι πιστοί που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Πρωτομάρτυρα Αρχιδιάκονο του Χριστού άγιο Στέφανο.

Ο Σεβασμιώτατος σκιαγράφησε με γλαφυρό τρόπο την προσωπικότητα του Αγ. Στεφάνου του οποίου η αγγελική βιοτή και το μαρτυρικό φρόνημα «συνέλαβαν» στα δίχτυα της χάριτος του Θεού το γίγαντα της πίστεως, τον μετέπειτα Απόστολο των Εθνών, τον Παύλο από την Ταρσό της Κιλικίας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων