29/12/2018 29/12/2018 Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μέσα σε εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα για τα παιδιά των ιερέων στην κατακόμβη του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο. Το όλο πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι κατηχήτριες και τα κατηχητόπουλα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Την εκδήλωση άνοιξε ο π. Γεώργιος Μίλκας, ακολούθησε  η παιδική χορωδία των Κατηχητικών,  «Μελωδοί της...
29 Δεκεμβρίου, 2018 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2018 - 22:12

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των ιερέων στη Μητρ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των ιερέων στη Μητρ.Νεαπόλεως

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μέσα σε εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα για τα παιδιά των ιερέων στην κατακόμβη του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο.

Το όλο πρόγραμμα επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι κατηχήτριες και τα κατηχητόπουλα του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Την εκδήλωση άνοιξε ο π. Γεώργιος Μίλκας, ακολούθησε  η παιδική χορωδία των Κατηχητικών,  «Μελωδοί της Χαράς», με μια εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή. Η χορωδία απέδωσε χριστουγεννιάτικα  τραγούδια και κάλαντα με τον πιο όμορφο και μελωδικό τρόπο.

Στη συνέχειαη ιστορία «τα Δώρα των Μάγων», που προβλήθηκε με διαφάνειες, ανέδειξε το θυσιαστικό πνεύμα της αγάπης και υπενθύμισε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε η χορευτική ομάδα, που παρουσίασε κυκλαδίτικους χορούς, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Το διαδραστικό παιχνίδι παρατηρητικότητας ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους και χάρισε στιγμές χαράς και αγωνίας στους διαγωνιζόμενους. Η νικήτρια ομάδα κέρδισε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας έδωσε τις πατρικές του ευχές και  πρόσφερε σε όλα τα παιδιά όμορφα δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων