28/02/2021 28/02/2021 Εκατόν δύο φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, στην καθιερωμένη αιμοδοσία στο υπόγειο του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Σταυρούπολης, που έλαβε χώρα από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας. Συγχρόνως ήταν αυστηρή και η τήρηση των μέτρων προστασίας. Θεωρούμε χρέος...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:30

102 φιάλες αίμα στον Άγιο Λουκά της Σταυρούπολης

Διαδώστε:
102 φιάλες αίμα στον Άγιο Λουκά της Σταυρούπολης

Εκατόν δύο φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, στην καθιερωμένη αιμοδοσία στο υπόγειο του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Σταυρούπολης, που έλαβε χώρα από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας. Συγχρόνως ήταν αυστηρή και η τήρηση των μέτρων προστασίας.

Θεωρούμε χρέος να ευχαριστήσουμε το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος (Φοίνικα) για τη μεγάλη τους αγάπη και την αυταπάρνηση με την οποία πάντα μάς περιβάλλουν. Να ευχαριστήσουμε επίσης και όλους τους αιμοδότες που συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, σε όλη αυτήν την όμορφη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων