07/06/2022 07/06/2022 Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στον Εύοσμο υπό την ευθύνη του π. Κωνσταντίνου Καργιώτη, την Κυριακή 5 Ιουνίου. Η αιμοδοσία έγινε βάσει όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίματος για το Γενικό νοσοκομείο « Άγιος Παύλος». Σε όλο το προσωπικό...
07 Ιουνίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 19:15

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου

Διαδώστε:
Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Ευόσμου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στον Εύοσμο υπό την ευθύνη του π. Κωνσταντίνου Καργιώτη, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Η αιμοδοσία έγινε βάσει όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Συγκεντρώθηκαν 51 φιάλες αίματος για το Γενικό νοσοκομείο « Άγιος Παύλος».

Σε όλο το προσωπικό της αιμοδοσίας του νοσοκομείου, στους εθελοντές αιμοδότες και σε όλες και όλους που διακόνησαν προσφέρθηκε μια αναμνηστική χειροποίητη καραφούλα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων