02/04/2019 02/04/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων και Αγίας Αναστασίας Συκεών. Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Μπέλτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Αναστασίας τη Φαρμακολύτριας. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πατέρες του Ιερού Ναού...
02 Απριλίου, 2019 - 10:14

Αρχιερατικό Ευχέλαιο στη Μητρ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Ευχέλαιο στη Μητρ.Νεαπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων και Αγίας Αναστασίας Συκεών.

Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Μπέλτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο της Αγίας Αναστασίας τη Φαρμακολύτριας.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πατέρες του Ιερού Ναού για τη φιλοξενία, καθώς και όλους τους πατέρες και τον λαό του Θεού και ευχήθηκε σε όλους καλή υπόλοιπη σαρακοστή και καλή δύναμη στον πνευματικό τους αγώνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων