02/01/2020 02/01/2020 Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δοξολογία για το δώρο του Θεού της προσφοράς ενός καινούργιου χρόνου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς να χαρούν με την παρουσία του νέου χρόνου,...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 14:23

Δοξολογία για το νέο έτος στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Δοξολογία για το νέο έτος στην  Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε δοξολογία για το δώρο του Θεού της προσφοράς ενός καινούργιου χρόνου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς να χαρούν με την παρουσία του νέου χρόνου, να τον δούν, όπως και είναι, ως δώρο Θεού και να προσφέρουν ως αντίδωρο την αφοσίωσή τους στο Θεό και την υπακοή τους στο άγιο θέλημά Του.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Επισκοπείο τους πιστούς που συνέρρευσαν από όλα τα μέρη της Μητρόπολης με τους ποιμένες τους, για να πάρουν την ευχή του για τη νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων