30/03/2020 30/03/2020 Στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως έστειλε ο δήμαρχος Φαιστού 20 τόνους αγγουράκια κατόπιν επικοινωνίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα.  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:  Ο Δήμαρχος Φαιστού Κρήτης κ. Νικολουδάκης Γρηγόριος, ύστερα από επικοινωνία του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, έστειλε περί τους 20 τόνους αγγουράκια αρίστης ποιότητας για τα συσσίτια της...
30 Μαρτίου, 2020 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 12:10

Δωρεά στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Δωρεά στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως έστειλε ο δήμαρχος Φαιστού 20 τόνους αγγουράκια κατόπιν επικοινωνίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα. 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: 

Ο Δήμαρχος Φαιστού Κρήτης κ. Νικολουδάκης Γρηγόριος, ύστερα από επικοινωνία του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, έστειλε περί τους 20 τόνους αγγουράκια αρίστης ποιότητας για τα συσσίτια της Μητροπόλεώς μας και υποσχέθηκε ότι η βοήθεια θα έχει και συνέχεια!

Η βοήθεια έφτασε το Σάββατο 28 Μαρτίου το πρωί στην αυλή του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου και από εκεί στα συσσίτια της Μητροπόλεως.

Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο και όσους συνέβαλαν και κουράστηκαν για τη διανομή!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων