28/11/2019 28/11/2019 Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως Ταξίαρχου κ. Μιχαήλ Ιωσηφίδη, και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί για την έναρξη της λειτουργίας του Τμήματος Αιμοδοσίας και του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, την οποία...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 18:09

Εγκαίνια νέων τμημάτων στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Εγκαίνια νέων τμημάτων στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως Ταξίαρχου κ. Μιχαήλ Ιωσηφίδη, και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί για την έναρξη της λειτουργίας του Τμήματος Αιμοδοσίας και του Εργαστηρίου Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κούτρας και πλήθος στρατιωτικών, πολιτικών και λοιπών αρχών, ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα και την προσφορά του Νοσοκομείου τόσο στους στρατιωτικούς όσο και ευρύτερα σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων