28/05/2019 28/05/2019 Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στα οποία επιδόθηκαν οι άδειες του γάμου τους, στην φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως. Τις άδειες στα ζευγάρια που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση επέδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Πατσάνης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος μεταφέροντας...
28 Μαΐου, 2019 - 20:17

Επίδοση αδειών γάμου στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Επίδοση αδειών γάμου στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στα οποία επιδόθηκαν οι άδειες του γάμου τους, στην φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τις άδειες στα ζευγάρια που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση επέδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Πατσάνης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος μεταφέροντας τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, προέτρεψε τους μελλόνυμφους να προετοιμαστούν κατάλληλα για να προχωρήσουν στο Μυστήριο του Γάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων