28/01/2019 28/01/2019 Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητού του Νοσοκομείου Ταξίαρχου Μιχαήλ Ιωσηφίδη προκειμένου να ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη συμβολή του Νοσοκομείου στην υγειονομική φροντίδα της πόλης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας και στην προσφορά των ιατρών προς τους αναγκεμένους συνανθρώπους...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 15:53

Επίσκεψη στο 424 Στρ. Νοσοκομείο πραγματοποίησε ο Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Επίσκεψη στο 424 Στρ. Νοσοκομείο πραγματοποίησε ο Μητρ. Νεαπόλεως

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητού του Νοσοκομείου Ταξίαρχου Μιχαήλ Ιωσηφίδη προκειμένου να ευλογήσει την Αγιοβασιλόπιτα. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη συμβολή του Νοσοκομείου στην υγειονομική φροντίδα της πόλης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας και στην προσφορά των ιατρών προς τους αναγκεμένους συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων