03/04/2024 03/04/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 η ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ. με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υπ/γο Γεώργιο Παπαδόπουλο με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. Τον Γενικό συνόδευαν οι επικεφαλείς των Αστυνομικών Διευθύνσεων οι οποίοι αφού έλαβαν...
03 Απριλίου, 2024 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 12:55

Εθιμοτυπική επίσκεψη της ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Θ. στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη της ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Θ. στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 η ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ. με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υπ/γο Γεώργιο Παπαδόπουλο με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων τους μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Τον Γενικό συνόδευαν οι επικεφαλείς των Αστυνομικών Διευθύνσεων οι οποίοι αφού έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Βαρνάβα ζήτησαν να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της τοπικής Εκκλησίας στον ίδιο βαθμό και με σκοπό πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού συνεχάρη τους υψηλούς του επισκέπτες για τα νέα τους καθήκοντα, τους καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και τους ενημέρωσε για το έργο της Μητρόπολης καθώς και για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος, ο Ποιμενάρχης της Δυτικής Θεσσαλονίκης, αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή και τους συνεργάτες του, στο βαρυσήμαντο έργο που ανέλαβαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τον διαβεβαίωσε ότι η Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα παραμένει πάντοτε αρωγός στο βαρυσήμαντο έργο της ΕΛ.ΑΣ. προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων