16/03/2023 16/03/2023 Στο ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Τρίγλιας παρουσιάστηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 η 18η Χορωδιακή Συνάντηση υπό το γενικό τίτλο «…αγάπη αλογάριαστη». Τη διοργάνωση ανάλαβε ο Δήμος Προποντίδας. Οι Χορωδίες που συμμετείχαν παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο το οποίο περιελάμβανε τραγούδια από το χώρο της παράδοσης και της μελοποιημένης ποίησης. Με τη σειρά που παρουσιάστηκαν...
16 Μαρτίου, 2023 - 6:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 7:00

Η «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» στη 18η Χορωδιακή Συνάντηση Νέων Μουδανιών

Διαδώστε:
Η «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» στη 18η Χορωδιακή Συνάντηση Νέων Μουδανιών

Στο ανακαινισμένο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Τρίγλιας παρουσιάστηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 η 18η Χορωδιακή Συνάντηση υπό το γενικό τίτλο «…αγάπη αλογάριαστη». Τη διοργάνωση ανάλαβε ο Δήμος Προποντίδας.

Οι Χορωδίες που συμμετείχαν παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο το οποίο περιελάμβανε τραγούδια από το χώρο της παράδοσης και της μελοποιημένης ποίησης.

Με τη σειρά που παρουσιάστηκαν πήραν μέρος οι χορωδίες:

  1. Η Δημοτική Χορωδία Νέας Τρίγλιας υπό τη διεύθυνση του κ.Δημήτρη Θεοδωράκη.
  2. Η Γυναικεία Χορωδία « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως υπό τη διεύθυνση της κ.Μαρίας Χαραλαμπίδου.
  3. Η Χορωδία «Λίγεια» του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών υπό τη διεύθυνση της κ.Νικολέτας Παπάζογλου.
  4. Η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων «Θάμυρις» του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Ιτέας «το Χοροστάσι» υπό τη διεύθυνση του κ. Ιωάννη Χατζή.
  5. Και η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Θεοδωράκη.

Κατά κοινή ομολογία, η Συνάντηση των Χορωδιών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς όλες οι χορωδίες παρουσίασαν πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.

Η κ. Πηνελόπη Καραγιάννη είχε την ευθύνη της παρουσίασης του προγράμματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων