19/08/2022 23/08/2022 Θεατρική παράσταση με θέμα την Οδύσσεια του Ομήρου ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς»  την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, στις 19.30 στην Κατασκήνωση της Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Η θεατρική παράσταση του Μικρού Βορρά είναι προσφορά της Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στα Ρωμιόπουλα της Πόλης, Της Πριγκίπου και της Ίμβρου στο...
19 Αυγούστου, 2022 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2022 - 0:28

Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως: Ομήρου Οδύσσεια για τα Ρωμιόπουλα των σχολείων της Πόλης, Ιμβρου και Πριγκίπου

Διαδώστε:
Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως: Ομήρου Οδύσσεια για τα Ρωμιόπουλα των σχολείων της Πόλης, Ιμβρου και Πριγκίπου

Θεατρική παράσταση με θέμα την Οδύσσεια του Ομήρου ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς»  την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, στις 19.30 στην Κατασκήνωση της Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Η θεατρική παράσταση του Μικρού Βορρά είναι προσφορά της Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στα Ρωμιόπουλα της Πόλης, Της Πριγκίπου και της Ίμβρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελληνομάθεια» που εκπονεί η Ιερά Μητρόπολη για τους μαθητές των Ομογενειακών Σχολείων της Κωνσταντινούπολης, της Πριγκίπου και της Ίμβρου.

Το κείμενο είναι της Θεατρικής Ομάδας «Μικρός Βορράς», η σκηνοθεσία του Τάσου Ράτζου, τα σκηνικά της Μαρίας Καβαλιώτη. Παίζουν: Ιωάννης Καμπούρης, Αργιέττα Οκαλίδυ, Χρήστος Τσάβος, Αφροδίτη Νικολιουδάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων