22/12/2022 22/12/2022 Στην πλατεία Αριστοτέλους, με τον επιβλητικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της πόλης, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, 9 χορωδίες από 3 Μητροπόλεις και χριστιανικά σωματεία τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ερμήνευσαν παραδοσιακά κάλαντα με απαράμιλλο ενθουσιασμό και ζωντάνια. Το παρόν έδωσαν και οι δυο χορωδίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως: η...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 10:10

Οι χορωδίες της Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τραγούδησαν στην Πλατεία Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι χορωδίες της Ι.Μ Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τραγούδησαν στην Πλατεία Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πλατεία Αριστοτέλους, με τον επιβλητικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της πόλης, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, 9 χορωδίες από 3 Μητροπόλεις και χριστιανικά σωματεία τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ερμήνευσαν παραδοσιακά κάλαντα με απαράμιλλο ενθουσιασμό και ζωντάνια.

Το παρόν έδωσαν και οι δυο χορωδίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως: η παιδική χορωδία «Οι μελωδοί της χαράς» και η Γυναικεία Χορωδία «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος».


Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η πρόσκληση από τον παρουσιαστή να αποδώσουν μαζί ακροατήριο και χορωδίες  τα χριστουγεννιάτικα  κάλαντα!

στην ορχήστρα ήταν : Δημήτρης Θεοδωράκης, βιολί, Χριστίνα Κεναμέα, ακορντεόν, Σάββας Λαγκίζος, πιάνο.

Θανάσης Μηλιώκας, κιθάρα, Φώτης Τερζής,πνευστά, Νίκος Φουντουκίδης, κρουστά. Την παιδική χορωδία» Μελωδοί χαράς» διηύθυνε η κ.Σαββούλα Φιρινίδου και τη Γυναικεία Χορωδία » Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» διηύθυνε η κ.Μαρία Χαραλαμπίδου.

Τη Συναυλία χαιρέτησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος και προσκάλεσε τις χορωδίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων