13/03/2019 13/03/2019 Το μυστήριο του ιερού ευχελαίου τελέσθηκε την Καθαρά Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Οικονόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της νηστείας, όπως την δίδαξε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και οι Άγιοι Πατέρες, ως εφόδιο...
13 Μαρτίου, 2019 - 9:51

Η νηστεία εφόδιο για την καλλιέργεια της πνευματικής ζωής του Χριστιανού

Διαδώστε:
Η νηστεία εφόδιο για την καλλιέργεια της πνευματικής ζωής του Χριστιανού

Το μυστήριο του ιερού ευχελαίου τελέσθηκε την Καθαρά Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Οικονόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της νηστείας, όπως την δίδαξε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και οι Άγιοι Πατέρες, ως εφόδιο για την καλλιέργεια της πνευματικής ζωής του Χριστιανού.

Τελειώνοντας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πατέρες του Ιερού Ναού για τη φιλοξενία, τους πατέρες και τον λαό του Θεού με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, οι οποίοι συμμετείχαν στο Ιερό Ευχέλαιο, και ευχήθηκε σε όλους καλή σαρακοστή και καλή δύναμη στον πνευματικό τους αγώνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων