16/09/2019 16/09/2019 Τον Ξενώνα της Μητροπόλεως «Φιλοξενία» επισκέφθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, μια ομάδα κυριών από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεύκων. Οι κυρίες από την Ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως συγκροτούν μία ομάδα αγάπης, η οποία, με την ευθύνη του π. Αλεξάνδρου Τσόρλου,  επισκέπτεται τις διάφορες Κλινικές του Νοσοκομείου Παπανικολάου, για να επικοινωνήσει με τους ασθενείς...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2019 - 13:36

Η ομάδα αγάπης των Πεύκων στον Ξενώνα «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» της Μητρ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Η ομάδα αγάπης των Πεύκων στον Ξενώνα «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» της Μητρ. Νεαπόλεως

Τον Ξενώνα της Μητροπόλεως «Φιλοξενία» επισκέφθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, μια ομάδα κυριών από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεύκων. Οι κυρίες από την Ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως συγκροτούν μία ομάδα αγάπης, η οποία, με την ευθύνη του π. Αλεξάνδρου Τσόρλου,  επισκέπτεται τις διάφορες Κλινικές του Νοσοκομείου Παπανικολάου, για να επικοινωνήσει με τους ασθενείς και να κρατήσει συντροφιά σε όσους αρρώστους στερούνται συνοδό.

Η επίσκεψη άρχισε με την ξενάγηση στους όμορφους χώρους του Ξενώνα, συνεχίστηκε με μια σύντομη ενημέρωση για το έργο που αθόρυβα επιτελείται εκεί και ολοκληρώθηκε με ένα γευστικό κέρασμα στην αυλή.

Με την επίσκεψη αυτή εγκαινιάστηκε μια συνεργασία ανάμεσα στην Ομάδα Αγάπης της Μητροπόλεως, την  «Αγία Ολυμπιάδα» και στην ομάδα αγάπης των Πεύκων με σκοπό πάντα την εκκλησιαστική  διακονία των ασθενών του Γενικού  Νοσοκομείου Παπανικολάου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων