11/07/2019 11/07/2019 Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, παραμονή της μνήμης της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Βοσπόρου Μενεμένης. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε με λόγο απλό και κατανοητό στον βίο της...
11 Ιουλίου, 2019 - 16:35

Η πανήγυρις της Αγ. Κυριακής στη Μενεμένη

Διαδώστε:
Η πανήγυρις της Αγ. Κυριακής στη Μενεμένη

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, παραμονή της μνήμης της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Βοσπόρου Μενεμένης.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε με λόγο απλό και κατανοητό στον βίο της τιμωμένης Αγίας Κυριακής.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας, ενώ τελειώνοντας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ιερείς του Παρεκκλησίου και τους συνεργάτες τους για την προετοιμασία της πανηγύρεως, τους ιεροψάλτες και τους διακονητές καθώς και τον Δήμαρχο Αμπελόκηπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τους συνεργάτες του για την βοήθειά τους.

Ανήμερα της μνήμης της Αγίας, Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρουσία πλήθους πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων