19/05/2020 19/05/2020 Η χώρα μας αλλά και ο κόσμος ολόκληρος αυτό το διάστημα βιώνει δυσάρεστα, την κρίση της πανδημίας. Η αγάπη όμως είναι πάντα εφευρετική. Το πρώτο μέλημα του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα είναι η ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας που, εκτός από την απειλή της πανδημίας, αντιμετωπίζουν και τη δυσκολία της επιβίωσης. Σε συνεργασία...
19 Μαΐου, 2020 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 16:58

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το έργο της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το έργο της Εκκλησίας

Η χώρα μας αλλά και ο κόσμος ολόκληρος αυτό το διάστημα βιώνει δυσάρεστα, την κρίση της πανδημίας. Η αγάπη όμως είναι πάντα εφευρετική. Το πρώτο μέλημα του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα είναι η ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας που, εκτός από την απειλή της πανδημίας, αντιμετωπίζουν και τη δυσκολία της επιβίωσης.

Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα παραδόθηκαν την Παρασκευή 15 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων, κιβώτια που περιείχαν είδη ατομικής υγιεινής, αντισηπτικά και καθαριστικά με σκοπό να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Χρήστος Μήττας παρέδωσαν το υγειονομικό υλικό, που προορίζονταν για τους σιτιζομένους στα Συσσίτια των Ιερών Ναών Αγίων Πάντων, Αγίου Νικολάου και Αγίας Παρασκευής στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στον π. Αλέξανδρο Καρακάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη δράση πραγματοποιήθηκε, ενώ τηρούνταν στον απόλυτο βαθμό οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής τόσο από το μέρος των συνεργατών των Ναών όσο και από την πλευρά των δικαιούχων.

Η εμπειρία απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Μητρόπολη, αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη διακονία των αδελφών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων