22/05/2020 22/05/2020 Σε συνέχεια της συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για την ανακούφιση των εμπερίστατων ανθρώπων, παραδόθηκαν την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, κιβώτια που περιείχαν είδη ατομικής υγιεινής, αντισηπτικά και καθαριστικά με σκοπό να διανεμηθούν σε ανθρώπους που...
22 Μαΐου, 2020 - 19:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 19:38

Η Περιφέρεια παρέδωσε υγειονομικό υλικό στην “Εστία Παπαγεωργίου”

Διαδώστε:
Η Περιφέρεια παρέδωσε υγειονομικό υλικό στην “Εστία Παπαγεωργίου”

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για την ανακούφιση των εμπερίστατων ανθρώπων, παραδόθηκαν την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, κιβώτια που περιείχαν είδη ατομικής υγιεινής, αντισηπτικά και καθαριστικά με σκοπό να διανεμηθούν σε ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Χρήστος Μήττας παρέδωσαν το υγειονομικό υλικό, το οποίο προορίζονταν για τους σιτιζόμενους στο συσσίτιο «Άρτος Ζωής» του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου και τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων