13/02/2020 13/02/2020 Tην αγιοβασιλόπιττα της Ομάδας αγάπης της Μητροπόλεως «Αγία Ολυμπιάδα», για τη Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία  Κασσιανή η Υμνογράφος», ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Στραυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Στην ίδια συνάντηση εντάχθηκε και η  μετακατασκηνωτική των κυριών που συμμετείχαν στο Ποσείδι, τον Αύγουστο του 2019. Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης απέδωσε μελωδικά  έντεχνα τραγούδια και έτσι «μετασχημάτισε» την οικογενειακή συνάντηση σε καλλιτεχνικό...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 16:09

Η Βασιλόπιτα της Γυναικείας Χορωδίας

Διαδώστε:
Η Βασιλόπιτα της Γυναικείας Χορωδίας

Tην αγιοβασιλόπιττα της Ομάδας αγάπης της Μητροπόλεως «Αγία Ολυμπιάδα», για τη Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία  Κασσιανή η Υμνογράφος», ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Στραυρουπόλεως κ. Βαρνάβας. Στην ίδια συνάντηση εντάχθηκε και η  μετακατασκηνωτική των κυριών που συμμετείχαν στο Ποσείδι, τον Αύγουστο του 2019.

Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης απέδωσε μελωδικά  έντεχνα τραγούδια και έτσι «μετασχημάτισε» την οικογενειακή συνάντηση σε καλλιτεχνικό γεγονός.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρνάβας, ευχήθηκε στο κλείσιμο, στη νέα χρονιά να είναι εντατικότεροι οι πνευματικοί αγώνες και εμφανής η πνευματική προκοπή, για να ευαρεστείται ο Θεός και να δοξάζεται η αγία Εκκλησία Του!

Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε, ως δώρο ευλογίας,  σε όλους τους παραβρισκόμενους ένα μπουκαλάκι τσίπουρο.

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, άρχισε, για το 2020, ένας νέος κύκλος δράσεων της Ομάδας Αγάπης «Αγία Ολυμπιάδα», και της Γυναικείας Χορωδίας «Αγία  Κασσιανή η Υμνογράφος», ενώ  ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές και για το τριήμερο κυριών στο Ποσείδι!

Tο σχέδιο της αγάπης του Θεού «κρύβει» και άλλα  ευλογημένα μυστικά!!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων