21/04/2023 22/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως ιερούργησε σήμερα Παρασκευή 21  Απριλίου 2023, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων. Το αναστάσιμο κλίμα επέτεινε η Θεομητορική Εορτή, η οποία είλκυσε πλήθος θεοτοκόφιλων πιστών από όλα τα σημεία της Θεσσαλονίκης. Παρόντες στις Ακολουθίες ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, οι...
21 Απριλίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 3:15

Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων

Διαδώστε:
Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως ιερούργησε σήμερα Παρασκευή 21  Απριλίου 2023, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων.

Το αναστάσιμο κλίμα επέτεινε η Θεομητορική Εορτή, η οποία είλκυσε πλήθος θεοτοκόφιλων πιστών από όλα τα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Παρόντες στις Ακολουθίες ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, οι βουλευτές κ. Κωνσταντίνος ΓκιουλέκαςΔημήτρης Κούβελας  και Στράτος Σιμόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Ιερόθεο Τομπούλογου για τον συνεχή και ακάματο ευπρεπισμό του «παλλαδίου» της Θεοτόκου, ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς να τους σκεπάζει στοργικά η χάρις της Θεομήτορος.

Αρχιερατικός Εσπερινός Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων