20/03/2020 20/03/2020 Σε παράκληση στον Άγιο Χαράλαμπο κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τη συμμετοχή των πιστών συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Πέμπτη 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων. Η τέλεση της Παράκλησης είχε σκοπό, με τις πρεσβείες  του αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, την απαλλαγή από την λοιμική νόσο του κορονοϊού. Το...
20 Μαρτίου, 2020 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 11:23

Ιερά Παράκληση τέλεσε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση τέλεσε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως

Σε παράκληση στον Άγιο Χαράλαμπο κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τη συμμετοχή των πιστών συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Πέμπτη 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων.

Η τέλεση της Παράκλησης είχε σκοπό, με τις πρεσβείες  του αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, την απαλλαγή από την λοιμική νόσο του κορονοϊού.

Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π.Νικηφόρος Καλαϊτζίδης, ο αρχιδιάκονος π.Γεώργιος Πολυχρονιάδης, ενώ στο ιερό αναλόγιο ο π.Αντώνιος Λεονταράς απέδωσε με τρόπο μελωδικό και ευκατάνυκτο τα τροπάρια του Παρακλητικού Κανόνα του Αγίου.

Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε επίσης την ικετήρια ευχή που συνέταξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέλλης κ. Ιωήλ για την  κατίσχυση της φονικής αρρώστιας και την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

Δείτε τα Βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων