21/09/2019 21/09/2019 Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη του νέου εκκλησιαστικού έτους Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου. Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, ο οποίος, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς, αφού έκανε έναν απολογισμό των τεκταινομένων της Ιεράς Μητροπόλεως κατά...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:25

Ιερατική Σύναξη στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη του νέου εκκλησιαστικού έτους Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, ο οποίος, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς, αφού έκανε έναν απολογισμό των τεκταινομένων της Ιεράς Μητροπόλεως κατά την περίοδο του καλοκαιριούαπηύθυνε πνευματικές νουθεσίες και προέτρεψε τους πατέρες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το πολυσχιδές έργο τους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τους πατέρες στις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και ειδικά στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του Γηροκομείου «Εστία Παπαγεωργίου», το οποίο είναι έτοιμο να λειτουργήσει, και η σύναξη έκλεισε με κοινή τράπεζα που παρέθεσε ο Σεβασμιώτατος προς τιμήν των κληρικών του.​

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων