28/11/2019 28/11/2019 Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Λουκά Θηβών και Υπεύθυνος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, ο οποίος ανέπτυξε...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 22:06

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Βασιλάκος, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Λουκά Θηβών και Υπεύθυνος του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, ο οποίος ανέπτυξε εμπεριστατωμένα, τεκμηριωμένα και με σαφήνεια το θέμα «Ενορία εν δράσει».

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας, αφού αναφέρθηκε στην περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων που διανύουμε και έδωσε κατευθυντήριες γραμμές και πνευματικές νουθεσίες στους πατέρες για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου που πλησιάζει, τόνισε την ανάγκη προβολής της αγάπης και της ενότητας τόσο μεταξύ των κληρικών όσο και μεταξύ των πιστών. Επίσης, κλείνοντας, αναφέρθηκε και σε τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων